De Wildplukwijzer Iphone app komt eraan!

Leuk, die wildplukwijzer. En een groot succes, mede dankzij de handige app waarmee je op de fiets plukplekken kunt vinden en markeren. Een android app, welteverstaan, geen iphone. Tot verdriet van vele wildplukkers.

Dat moet anders.

De Wildplukwijzer zoekt dus naar een appbouwer met een hart voor de groene zaak  die een wildplukapp voor de Iphone wil ontwikkelen. Maar, om maar gelijk duidelijk te zijn: het mag geen duur geld kosten. Aan de site wordt niks verdiend, en dat is ook helemaal de bedoeling niet. Het is old-school socialistische shit. Eerlijk zullen we alles delen enzo.

Maar ach, wat moet je ook met geld? Kennis is macht! Dus in ruil voor een app komt meneer Wateetons graag persoonlijk bij jou of jullie een van zijn befaamde workshops worst maken geven. Of, als je dat al kunt (ha!), vegetariër bent (ha!) of liever in het thema wilt blijven bieden we, in samenwerking met koning wildpluk Casa Foresta, je graag een plek aan in een van zijn workshops Wilde planten en kruiden.

En dat wórdt anders. Weer zijn het de binken van Merlin Internet Services uit Harderwijk, verantwoordelijk voor de überleuke en handige supermarktworstgids app (voor android, jahaa), die te hulp schieten. Zij, helden, gaan per onmiddellijk aan de slag met wildplukwijzer app voor iOS.

Hij komt! Hij komt!

Comments are closed.